• Kehitetty tuntikirjausnäkymän asetuksia siten, että käyttäjä voi valita kumpi näkymä aukeaa oletuksena.

• Korjattu virhetilanne tuntikirjausnäkymässä, jossa tuntikirjausta muokattaessa lisäkentät menivät piiloon.

• Muokattu tuntikirjausnäkymää siten, että viikkonäkymässä näytetään resursoidut ja toteutuneet tunnit osaprojektin nimen perässä myös olemassa olevalla rivillä.

• Kehitetty tuntikirjausnäkymää siten, että viikkonäkymässä näytetään arkipyhät punaisella.

• Kehitetty tuntikirjausnäkymää siten, että viikkonäkymässä voidaan kuitata valmiiksi koko viikon tunnit sekä poistaa kuittaus koko viikon tunneilta.

• Korjattu virhetilanne tuntikirjausnäkymässä, jossa kirjatut tunnit pyöristettiin väärin osaprojektilistalla osaprojektin nimen perässä.

• Kehitetty tuntikirjausnäkymää siten, että tuntikirjauksen selitteen saa kopioitua helposti "Kopioi selite leikepöydälle"-painiketta klikkaamalla.

• Paranneltu tuntikirjausnäkymää siten, että viikkonäkymässä näytetään tuntikirjauksesta tooltipin avulla:

• Lisätty-aikaleima ja lisääjä

• Muokattu-aikaleima ja muokkaaja

• Hyväksytty-aikaleima ja hyväksyjä

• Laskutettu-aikaleima ja laskuttaja

• Muokattu tuntikirjausnäkymää siten, että saldoa ei näytetä mikäli henkilöllä ei ole saldolaskentaa käytössä.

• Korjattu virhetilanne tuntikirjausnäkymässä, jossa tuntikirjauksen osaprojektia vaihtaessa tuntikirjauksen kesto muokkaantui aikavälin perusteella.

Raportointi

Tehtävät

Käyttäjäkysely

• Haluamme tietää käyttäjien tyytyväisyyden järjestelmän käytöstä / järjestelmästä, joten tästä tulee käyttäjille satunnaisena ajankohtana kysely järjestelmän sisällä.