Hinnasto

• Estetty hinnaston valuutan vaihtaminen mikäli hinnastolla on aktiivisia liitoksia.

Liittymät

• Lisätty Procountor, Netvisor sekä eFina liittymiin tuki projekti- ja osaprojektitason laskutuksen sähköpostiosoitteelle.

Projektinhallinta

Raportointi

• Korjattu virhe, jossa osaprojektin tunnit henkilöittäin -raportin Excel-tiedosto tulostuu tyhjänä mikäli käyttäjän kieli on jokin muu kuin suomi.

• Parannettu Henkilöstön kannattavuusraportin hakutuloksien lajittelua.

Tehtäväkäsittely

Tuntikirjaus

• Korjattu virhe, jossa uudistetussa tuntikirjausnäkymässä asetus “Näytä osaprojektin id” ei näyttänyt id-numeroa kaikissa tilanteissa.

• Lisätty tuntikirjauksen kelloajan syöttöön uusiksi erotinmerkeiksi piste (.) sekä puolipiste (;)

• Parannettu uudistetussa tuntikirjausnäkymässä palkkalajien sekä työvaiheiden tarkastusta tuntikirjauksen tallennuksen yhteydessä.

• Parannettu matkalaskun lisäystä tuntikirjausnäkymän kautta mikäli konsernikäsittely on aktivoitu.

Yleistä

• Lisätty asiakkaan laskuviite, asiakkaan sopimusnumero sekä verkkolaskutustiedot uusiksi RTF-tageiksi.