Tuntikirjaus ja matkalaskut

• Tuntikirjauksen osaprojektilistaan haetaan jatkossa oletusosaprojektien lisäksi käyttäjän viisi viimeksi käyttämää osaprojektia.

• Tuntikirjauksen tietoihin on lisätty aikaisemmin näytetyn lisäysajan lisäksi myös tuntikirjauksen muokkaushetken aikaleima sekä muokkaajan nimi. Uudistus on tehty sekä päivä- että viikkonäkymään.

• Konsernilaskutuksen ollessa käytössä estetään jatkossa tytärkirjauksen muokkaus, mikäli emo-osaprojektin tuntikirjaus on laskutettu tai hyväksytty.

• Korjattu ongelma, jossa matkalaskulla ei näytetty valittua osaprojektia.

• Korjattu Matkalaskujen yhteenveto-raportilla havaittu ongelma "Merkitse maksetuksi"-painikkeen toiminnassa.

• Kehitetty matkalaskun kellonaikojen tarkistusta paremmaksi, siten että virheellisen kellonajan ilmoituksen jälkeen palautetaan lomakkeelle alkuperäinen aika.

Laskutus

• Toteutettu uusi toiminnallisuus jolla on mahdollista palauttaa nollahintaisena laskutetut tuntikirjaukset takaisin laskuttamattomiksi. Lisätietoja voi lukea täältä.

• Korjattu Lisää laskulle liite-toiminnossa havaittu häiriö.

• Lisätty Laskun teko-toimintoon laskutusohje näkymään poikkeuksetta. Aiemmin laskutusohjetta ei näytetty, mikäli osaprojektille oli merkitty laskutuskielto.

• Lisätty Laskun teko-toimintoon asiakaskohtaisen laskutusohje näkymään aina. Aiemmin asiakaskohtainen ohje näytettiin vain, mikäli asiakaskohtainen laskutus on käytössä.

• Päivitetty Maventan sähköpostilaskujen laskuaineistojen SOAP-kehykseen vastaanottajatietoihin vakiomuotoinen EMAIL-teksti muuttuneen laskuaineistokäsittelyn vuoksi.

• Lisätty Procountor -liittymään asiakkaan VAT-koodi BuyerOrganisationTaxCode-elementtiin

• Korjattu lasku jako -toiminnallisuudessa havaittu virhe.

Muut

• Lisätty Asiakkaan yhteenveto-näkymään:

• Asiakkaan hinnasto: Viemällä hiiri hinnaston vieressä näkyvän "info"-kuvakkeen päälle näytetään hinnaston selite. Klikkaamalla hinnaston nimeä pääsee hinnaston muokkausnäkymään.

• Kontaktin rooli/tehtävänimike: Sarakkeen näkyminen edellyttää että kontaktin roolit on määritelty Ylläpito-valikossa.

• Muutettu tapahtumaraportin minimileveyttä siten, etteivät alaosan toimintopainikkeet sijoitu toistensa päälle.

• Kehitetty tapahtumaraportin tuntien hyväksyntä-toimintoa siten, että hyväksyttäessä kaikki tunnit "Hyväksytty"-tieto näkyy myös raportin lisäsivuilla.

• Toteutettu Liiketoiminta-alueiden passivointi-toiminnallisuus. Lisätietoja voi lukea täältä.

• Kehitetty projektin koontinäkymää siten, ettei osaprojektin päättymisaika voi olla projektin päättymisajan jälkeen. Mikäli osaprojektin päättymispäivä on valittu myöhemmäksi, käyttäjälle annetaan mahdollisuus päivittää samalle päivälle myös projektin päättymisaika.

• Estetty projektin perustiedot -lomakkeelta projekti-kentän tietojen syöttäminen. Vain projektinumero ja projektin nimi ovat syöttökenttiä.

Netvisor

• Toteutettu Netvisor-myyntilaskuliittymään uudistus. Tutustuthan tehtyihin muutoksiin täältä.

• Netvisor ostolaskuliittymä:

• Sallitaan jatkossa negatiivinen luku Määrä-kentässä.

• Haetaan yksikköhinta Netvisorin muodostaman aineiston kentästä unitPrice. Mikäli tieto puuttuu, haetaan tieto kuten ennenkin.